Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще купувам 156-ца?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще купувам 156-ца?

Пичове доста изчетох за Алфа 156,адски много ми харесва и се чудя бензинка или 1.9 JTD да си взема? Моля ,светнете ме кой двигател е по добре каква е поддръжката на такава кола.Да речем рейки носачи накладки .... обшо взето какво да очаквам да се триши най-често,като аз карам нормално,не се юркам много! Колко горе долу отиват като разходи след като се купи за смяна на редовните неща като ремък ,масло,филтри......?
    Благодаря ви!

зависи какво ще случиш.

бензина е вече доста години влаган от алфа и частите не са страшни.

При дизела има бая дебели, пък и мазни х.........

Аз от няколко месеца има 156 2.4 и да си кажа честно колата е с доста мощ, но си е дизелов пърделник. Бензина е по-готин, но с по-голяма консумация.

ако ще караш до 10 000 годишно взимай бензина.

Comment

Ще ти дам един съвет ,скоро си купих 156
      ТЪРСИ СИ АЛФА ОТ ЦОБСТВЕНИК,може мако по скъпо да я купиш но поне ще е поддържана,ще има гуми,застраховка и др.
      В атокъщите за седмица видях само напудрени коли с превъртяни километражи
      Внимаваи какво копуваш !!! После да не кажеш,че италянките нестрували !
      Успех
      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

И аз не съм решил каква точно да бъде . Само че ако е печка ще искам 2,4. Писна ми да карам кола, на която като дам газ и тя се чуди какво да прави. Ако случа на калпава нафта ще отиде по дяволите цялата икономия и сериозно се замислям за двойка със "сиромашко гориво" (ей много ме кефите когато изръсите някой лаф). Един познат си купи 2,4 на 86000 км. Колата наистина беше като нова и отвън, и отвътре, но дали са истинските не знам. Запали я и каза "я дай газ да видиш кво стаа". Дадох аз малко над 3000 - ми нищо, кво да стане . Е, хареса ми свистенето на турбото. По принцип свързвам Марката със спортно ориентирани автомобили (каквито и са в действителност алфите). А звука на бензиновия двигател с хубаво гърне е грамотен!
        Ако има някой съгласен на бартер за мотоциклет ямаха R6 2002 г. + астра седан с доста екстри и евентуално доплащане от нечия страна може и аз да седна в собствена алфетка
        Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.

Comment

Имаш ЛС
          Alfa 2.4 JTD

Comment

Мерси ,явно е че си е до късмет! И от човек да Я купя,пак не се знае в какво състояние ще е ! Освен че ще си има регистрация и каско,но това немисля че е от значение!
            За сега клоня към бензинка 1.8 или 2.0 зависи каква намеря,надявам се да е без имитацията махагон-не ми харесва!
            и цвета дад е сив-носи много на мръсотия

Comment

Ако на 2,4 си натиснал гаста и не е станало нищо..... или ти много си свикнал на Ямахата или алфата нещо не е била наред..... аколкото до бензикинте 2,4 върви малко по малко а звука с хубава генерация........Без коментар !
              Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... c&start=30

след като изчетох подробно таз тема......взех да се замислям дали да си сменям колата с 156-ца? бая пара ще има да хвърлям ,ако и попадна на некоя трошка-е** си м****.....
                сега седим и мислим от едната страна ангелчето: земи Я ,земи Я да се изкефиш ,а от другата -дяволчето- ти да не си луд,толкова кинти да потрошиш ????
                Е ..са кво да праа де** ма** му?
                Ще пообиколя ,ще огледам ама ..........ако не ми хване окото некоя от пръв поглед.....аз съм такъв или ми харесва нещо веднага и го взимам (ако е на добра цена де) или се отказвам и то тотално! Кво стане в крайна сметка де!

Comment

по-скоро дяволчето и ангелчето говорят обратното!

Comment

Working...
                  X